on niin tyhjä-typerä olo että en tiedä miksi edes rupesin näpyttämään näitä saakelin näppäimiä. No mutta pia on joulu ja moi ulkona on plus kaheksan astetta, tulee ja saataa. Jeesus on varmaan vihanen. Mut ei me nyt niin tuhmia olla oltu että pitää rankaista mustalla joululla. Saadaankohan me lahjojakaan ku joulupukkikin on varmaan vihanen kun ei ole mihestä kuulunut. Yleensä se on aina soittanut ennen joulua ja ollaan juteltu niitä näitä. On se kyllä mukava heppu se joulupukki.

Käytiin ideaparkissa viime lauantaina. Petyin ehkä vähän. Ei se loppuen lopuksi edes ollut niin hirveän iso. Eikä siellä ollut mitään ihmeellisiä kauppojakaan tai sitten vaan missasin ne. Eikä siellä edes ollut sitä pirun luistinrataa. Olen katkera. Nojoo oli siellä europehouse. Ostin sieltä valtavan olutlasin iskälle joululahjaksi. Viime vuonna ostin taskumatin. On mulla laadukkaat lahjat.

vihaan näitä päiviä kun pää meinaa räjähtää yliakressiivisuudesta eikä saa mitään ulos. argh. en tiedä pitäiskö vaan deletoida koko teksti, mutta päiväkirjaan kuuluu kirjottaa sillon ku siltä tuntuu. Ja multa tuntu siltä 10 min sitten vaikka mulla ei mitään varsinaista sanottavaa ollukkaan. Mut nyt ei enää tunnu siltä eli pitää lopettaa.