täsä on sattunu kaikenlaista mitä en odottanu iteltäni ja huomasin myös että ehkä asiat voi hoitaa lisäksi toisella tavalla, jos ensimmäinen ei toimi. selkeemmin sanottuna mulla on varasuunnitelma. parempiakin varasuunnitelmia olis, mutta tämä on ehkä kaikista helpoin. en katsos jaksa tässä tilanteessa tehdä asioita niinkuin pitäisi. enkä haluakkaan. ja jos joku ei ymmärtäny mikä edellisen todellinen sanoma oli, niin hyvä, koska en haluakkaan, että kukaan ymmärtää. oonko ärsyttävä.

sekasista asioista selkeämpiin; huomenna saan uuden lapsukaisen. suunnilleen kaikkien ihmisten vastusteluista huolimatta (ehkä lievää liiottelua ilmassa, koska oikeasti asiaa vastusti vain kaksi henkilöä). Tiuhti ja Viuhti saa nimittäin veljen. Kääpiöluppakorva kanin. annoin sen nimeksi jo Lumpero. Hän on poika ja valkoinen ja mielettömän söpö. Mun yksiössä on sitten neljä asukasta (+ ron).

ja voi helvetti sain hepulin eilen aamulla ku aamupäivällä alko sataa ja katoin ulos, ni helvetti maassa oli jotain valkosta, mitä vihaan yli kaiken, koska se yleensä merkitsee sitä että on maailman ikävin vuodenaika. tosin se oli siinä vain ehkä hetken, koska pian sitä ei ollut eli ehkä vielä ei olekkaan talvi. mut eikös parin tunnin päästä sada rakeita. kiitos taivas hemmetti soikoon.

ja vielä ennen kuin lopetan typerän jaaritteluni haluan vain sanoa että jos joku haluaa myydä hyvän muistin niin voisin ostaa sen ilmaiseksi, koska en halua maksaakaan siitä. ei muuten mutta pelkään että unohdan pian itseni.