tosi kivaa kun kevät melkeen jo tuli muttei se sitten tullutkaan. törmäsin tuossa viime viikolla kun ilma oli kovinkin keväinen noin miljoonaan ihmiseen jotka kahvitauollaan jauhoi vain että "no kyllä se takatalvi vielä tulee". melkeen halusin nirhata ne kaikki ihmiset, koska takatalvi on yksi niistä sanoista jotka mun mielestä pitäis lakkauttaa. kerrankin MINÄ olen yrittänyt olla positiivinen ja ajatella kevät tuli ja sillä ruohosipuli. ja se siitä.

mietin tässä että jos hankkisin keittiööni verhot. ja tarvisin myöskin maustehyllyn koska rakkaat maustepurnukkani lojuu pitkin poiki ja on aina edessä. ja jos nyt rupeaa oikeen miettimään niin haluaisin kylpyammeen ja takankin, mutta takkoja ei ai harrasteta pahemmin kerrostaloissa ja se on harmi koska en nauti mistään ehkä niin paljon kuin itsensä kärventämisestä takan edestä, paitsi ehkä kahvista.

tähän väliin aion ilmaistasen kuinka iloinen olen että päätin lopettaa lukiolaisuuden yhden ja puolen vuoden jälkeen. olisin varmaan asteen verran pahemi tapaus henkistä mielentilaa ajatellen, jos olisin joutunut ahertamaan kirjotusten ja miljoonien turruttavien kurssien parissa. tosin vähän ketuttaa kun en saanu kiivetä rekan lavalle, josta olen siis tietenkin aina haaveillut, ja heittää karkkia. olisin tietenkin ostanut hirveän pahoja karkkeja koska olisi ollut kiva tuottaa ihmisille maailman karmein makuelämys.

asiasta kolmanteentuhanteen ja palaten sisäiseen maailmaani voin todeta että jotain tapahtuu koska sillon tällöin minut valtaa epäilyttävä ja epätodellinen tunne eikä se tunnu lainkaan mukavalta. olo on vähän sellanen että "iik ja apua" mutta rajumpi versio. kuulostan varmasti hyvältä seuralta, jos tahdot kanssani vaikkapa kahville tai kaljalle lähden mieluusti. :O.....hah, ironiaa beibe, ironiaa.

näihin tunnelmiin ja aatoksiin on loistava lopettaa!!